تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: هیئات به‌موازات سوگواری و عزا، در جشن و شادی هم میدان‌داری کنند | بانوان، رکن تأثیرگذار در برپایی جشن عید غدیر

  • کد خبر: ۱۷۲۰۸۶
  • ۱۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۳
آیت‌الله علم‌الهدی: هیئات به‌موازات سوگواری و عزا، در جشن و شادی هم میدان‌داری کنند | بانوان، رکن تأثیرگذار در برپایی جشن عید غدیر
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: هیئات در خط مقدم تعظیم شعائر و برگزاری مراسمات قرار دارند، اما همیشه که نباید هیئات مذهبی عهده‌دار برپایی آیین‌های سوگواری باشند، بنابراین برنامه‌ریزی کنید که هیئات در مناسبت‌های جشن و شادی نیز میدان‌داری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با اعضای ستاد بزرگداشت عید غدیر که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی و مسئولان تشکل‌های مردمی به میزبانی دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: غدیر به‌عنوان یک رسالت و تکلیف معنوی باید در صدر امور و برنامه‌ریزی‌های شما باشد. این یک واقعیت است که امیرالمؤمنین(ع) متعلق به همه است و بنابراین باید به نقش تشکل‌های مردمی توجه ویژه داشته باشید و  این‌طور نباشد که صف برگزارکنندگان، محدود به دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های دولتی باشد.

وی افزود: مهم‌تر از هر رویدادی که بخواهد در راستای تعظیم شعائر این عید باشد، پیش از همه توجه کنید که احساسات و عشق مردم در این باره زمینه بروز و ظهور پیدا کند. به‌طور مثال، در مقوله اطعام که احادیث و روایات فراوانی بر اهمیت آن تأکید کرده است، باید این امر فراتر از امر امدادی، همه اقشار مختلف مردم را تحت پوشش قرار دهد. اینکه ما فقط متمرکز بر اطعام فقرا باشیم خیلی خوب است اما به‌طور مثال، در عید غدیر که مقارن با روز جمعه است شرایط به نحوی است که نمی‌توان در مساجد سطح شهر نماز جماعت ظهر و عصر برگزار کرد و این امر، فرصت مناسبی است تا پس از نماز در وعده ناهار، سفره‌های اطعام روز عید از مردم پذیرایی کنند.

«هیئات مذهبی» و «بانوان»، دو رکن برگزاری جشن غدیر

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی با تأکید بر ضرورت نقش‌آفرینی هیئات مذهبی در جشن عید غدیر خاطرنشان کرد: حقیقت این است که در مناسبت‌های این‌چنینی، هیئات در خط مقدم تعظیم شعائر و برگزاری مراسمات قرار دارند اما همیشه که نباید هیئات مذهبی عهده‌دار برپایی آیین‌های سوگواری باشند بنابراین برنامه‌ریزی کنید که هیئات در مناسبت‌های جشن و شادی نیز میدان‌داری کنند. همین جوانان عزیزی که در ایام ماه محرم، دهه فاطمیه و شب‌های قدر، دسته عزا راه می‌اندازند و در خیابان عزاداری می‌کنند، اگر به میدان بیایند می‌توانند رنگ و روی خیابان‌ها را عوض کنند و چهره شهر را در جشن‌ها نیز تغییر دهند.

وی با بیان اینکه میدان را نمی‌توان صرفاً با تشکیل ستاد و برپایی جلسه اداره کرد، ادامه داد: در این میان، یک موضوع مهم نیز درباره اهمیت نقش‌آفرینی بانوان است. باید نقش زنان را در جلسات خانگی و کنش‌گری اجتماعی جدی بگیرید. بانوان ظرفیت تأثیرگذاری را دارند و این مسئله‌ای است که می‌توان روی آن حساب کرد.

غدیر، تجلی فرهنگ علوی، ۲۱ تیر نماد مکتب فاطمی

امام‌جمعه مشهد تصریح کرد: غدیر در حالت کلی متعلق به وجود اقدس امیرالمؤمنین (ع) است، اما غدیر امسال علاوه بر وجود نازنین علی ابن ابی‌طالب (ع)، تعلق خاص و گرایش ویژه‌ای به زهرای مرضیه (س) نیز پیدا می‌کند، زیرا پنج روز پس از عید غدیر به ۲۱ تیرماه می‌رسیم که روز ملی عفاف و حجاب است و مکتب فاطمی با این مفاهیم متقارن می‌شود.

وی تأکید کرد: در روز عفاف و حجاب، فضای مشهد با همه کشور متفاوت است، زیرا ۲۱ تیر سالروز کشتار رضاخانی در مسجد گوهرشاد است که از اساس در مشهدالرضا (ع) اتفاق افتاده و از این نظر، این رویداد متعلق به مشهدی‌هاست. علاوه بر این، تقارن این رویداد با ایامی که دشمن متمرکز بر جنگ شناختی فراگیر در حوزه حجاب است، ضرورت گرامیداشت آن را دوچندان می‌کند بنابراین البته که همه کشور باید به این روز توجه کنند، اما شما طوری برنامه‌ریزی کنید که حال و هوای عید غدیر و دهه ولایت تا ۲۱ تیر استمرار پیدا کند.

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: شهرداری مشهد در این زمینه تکلیف دارد که سرتاسر شهر را به فضاسازی شهری پیرامون مقوله حجاب مزین کند خصوصاً در مناطقی که بیشتر از بقیه از ناهنجاری کشف حجاب رنج می‌برند. دستگاه‌های فرهنگی و تبلیغاتی هم کمک کنند. واجب است در این باره به یک همگرایی مطلوب برسید زیرا این سهم فاطمه زهرا(س) از غدیر امسال است که باید به آن توجه شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->